Anders Dyrby Dahl

HEJ,

jeg hedder Anders, jeg stiller op for socialdemokratiet til kommunalvalget i Køge kommune. Jeg er født og opvokset på Østre sandmarksvej i Køge, samt uddannet væksthusgartner i Vemmedrup. Jeg er gift med Trine, sammen har vi en skøn datter. Min familie og jeg bor i en lejlighed i Skovparken ved Køge centrum.

Yderligt arbejder jeg hos ETK som specialarbejder med ansvar for Køge midt. Når jeg arbejder med, at holde byen ren, er jeg selvfølgelig også udfordret bl.a. ved stationen pga. kaos ved omlagte busholdepladser vejomlægning samt byggepladsen.

Derfor synes jeg også at, Køge kommune er præget af byggerod, byggepladser, forstyrret infrastruktur og diverse entreprenørmaskiner. Men om få år er alle byggeprojekterne færdige og byggerodet forsvinder. Jeg kan i denne periode berolige os med, hvad jeg har lært hjemmefra, at det skal være skidt, før det bliver godt!

Derfor er tiden inde til at fokusere på os, borgere. Her tænker jeg på vores børn, ældre og ikke mindst det, at gøre hverdagen nemmere, for borgerne i Køge kommune.
Som kandidat til byrådet vil jeg især arbejde for at:

Forbedre infrastruktur, bl.a. offentlige transport f.eks. mellem Køge og Borup
Sikre alle unge har lige mulighed for at få en uddannelse
Mere tid til den ældre, frem for registrering

En stemme på mig, er en stemme på en socialdemokrat, med arbejderblod i årene.